סירופ רימונים
מצויין כתוספת לקוקטיילים שדורשים סירופ גרנאדין, טוב מאד לא מדולל – כפית אחת או שתיים על כוסית וודקה, ובכלל, צובע כל משקה שקוף באדמדם נעים.
חומרים
 2 ק"ג רימונים 750 גרם סוכר
אופן ההכנה
1. חוצים את הרימונים לרוחבם וסוחטים מיץ, בכל מסחטה ידנית שיש. רצוי לעטות כפפות מטבח על הידיים בעת הסחיטה.

2. מסננים את המיץ. מודדים ליטר מיץ בבקבוק של ליטר או בארבע כוסות שתייה קרה ועוד קצת.

3. יוצקים את מיץ הרימונים לסיר, מוסיפים את הסוכר. מביאים לרתיחה על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.

4. מורידים מהכיריים ומעבירים לבקבוק או לצנצנת מעוקרת. להגשה: מדללים במים לפי הטעם.