Skip to Content Contact Us

חלב הבופאלו הינו חומר גלם שאין חלב המשתווה לו באיכות וטעם, כשזה נוגע לייצור מוצרלה ויוגורט.

חלב הבופאלו עשיר בסידן,חלבון שומן מינרלים וויטמין D שתורמים לאיכות וארומה של כל המוצרים המיוצרים מחלב זה.

בשל תכולה גבוהה של מוצקים (חלבון,מינרלים ושומן) אין צורך בתוספים או שינויים בחלב.

כך שהיוגורט מיוצר בדרך מסורתית וללא תוספים מלאכותיים.

החלב מעובד באופן טבעי, והתוצאה יוגורט סמיך וארומטי.

במוצרלה תכולת החלבון הגבוהה תורמת לאיכות ולאלסטיות ולטעם האופייני.

בחוות הבופאלו מקפידים בשמירה על איכות הייצור מהחלב עד המוצר הסופי בעזרת טכנולוגיה מודרנית אך בגישה מסורתית.

 

כנסו לקרוא על כתבה מעניינת עלינו באתר YNET

 

 

Back top top